Yoga & Mindfulness

GO WITH THE FLOW ​

Dit seizoen nog op zaterdag  29.9    van 10-12.00 uur   

www.yogamassageharderwijk.com

Verplaats je zaterdagochtend naar de bloemenpracht in de Aurora Mandala tuin en ervaar  onder de bezielende leiding van Dennis Rappard wat Yoga & Mindfulness voor je kan betekenen. Je leert hoe je mindfulness & yoga toe kunt passen in je dagelijks leven.  Door de oefeningen leer je je te ontspannen, je hoofd leeg te maken en wordt jouw lijf soepeler.

Wat biedt de workshop jou? 

  • Inzichten waar je de vruchten van plukt
  • Na fysieke inspanning, algehele ontspanning
  • Niet zweverig maar toepasbaar en met humor
  • Oefeningen die je in je dagelijkse leven kunt toepassen
  • Ontstressen, het hoofd leeg maken en met aandacht aanwezig zijn


In deze workshop maak je kennis met wat Yoga & Mindfulness is, wat het te bieden heeft, en hoe het is meer in het nu te zijn. Daarvoor hoef je geen yogi te zijn!  Kom ervaren wat het is om volledig te ontstressen. Verplaats je naar de rust, laat de drukte van alledag achter en kom ervaren en ontdek hoe jij je hoofd werkelijk leeg kunt maken. In deze workshop leer je hoe je Yoga & Mindfulness toe kunt passen in je dagelijks leven. 

Beter leren omgaan met stress is een belangrijk thema in deze workshop. Iedereen heeft zijn eigen manier van omgaan met stress en stressvolle situaties. Leer hoe Yoga & Mindfulness een rol kan spelen bij het leren herkennen en beter leren hanteren van stress.

Kom en laat je onderdompelen in deze oase van rust en schoonheid, een plek waar jij en de natuur zich mogen laten zien in alle kleuren. Voel je vrij om mensen mee te nemen, het is geen vaste groep, iedereen is welkom.

Entree € 15,- incl. thee.  Indien je een matje en meditatie kussentje hebt, neem deze dan mee, evenals een (fleece) deken voor de ontspanning achteraf.

Voor verdere informatie én opgave vooraf: www.yogamassageharderwijk.com

Bij regen vindt de les plaats in D&Ayoga school aan de Vuldersbrink.