Eugène Klooster                        Tel.nr. 06 340 333 02         info@aurora-bewustwording.nl

Ingrid Klooster-Oldhoff               Tel.nr. 06 2006 1342          info@regressietherapieharderwijk.nl

Mandenmakerstraat 105            3841 VD Harderwijk.    


Een korte kennismaking van 15 minuten of te voelen of het klikt, is gratis. Verder zijn de kosten als volgt:

Eugène: 1e energetische behandeling: 1 uur : € 55.  Vervolgsessies 30 min.: € 30. 

Ingrid: om een regressie verantwoord te begeleiden, duren sessies 1,5 - 2 uur à € 55 excl. 21% btw. per uur              (= € 66,55 incl. btw per uur). Gedeeltelijke vergoeding veel ziektekostenverzekeraars via aanvullende verzekering.


Eugène: Ik was al jong geinteresseerd in de "grotere werkelijkheid”. In 1990 begon ik met reiki en in de loop ter tijd ontwikkelde ik me tot aura reader en healer. Daarnaast voer ik ooit 7 jaar op de wereldzeëen als scheepswerktuigkundige, waarna ik 30 jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven werkte in technische funkties. In 2013 behaalde ik mijn Universitaire Master in Asset Management Control. Momenteel werk ik drie dagen per week als inspecteur. Consulten kunnen geboekt worden op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ingrid: ik werk fulltime als regressie- en reïncarnatietherapeut op een ontspannen en speelse wijze. Tijdens de therapie is er naast alle emoties, ruimte voor plezier. Enerzijds ben ik heel nuchter, praktisch, duidelijk en op resultaat gericht. Anderzijds werk ik in alle rust, met heel veel aandacht en betrokkenheid. Deze beide kanten van mijzelf heb ik in het verleden 20 jaar ingezet als product manager in het (internationale) zakenleven (biologische voeding) en als vrijwilliger in de terminale zorg. Mijn passie is tuinieren en ik geniet ervan je mee te laten genieten van de mandala tuin. Consulten kunnen geboekt worden van maandag t/m vrijdag. 


Eugènes opleidingen m.b.t. healing en coaching:


Ingrid’s voor haar beroepsuitoefening relevante, opleidingen