De chakra lezing bij Eugène was een bijzondere ervaring, van herkenning én verassing. Eugéne en ik kenden elkaar niet en we hadden elkaar ook nooit ontmoet. Dit is van belang omdat ik wat hij “zag” en over mij vertelde zo raak was. Hij kon dat op geen enkele manier anders dan door zijn gave weten. Eerst stemt hij zich op je af, en dan komen er beelden bij hem op. Het trof me dat hij het familieverdriet door de generaties zo duidelijk zag. Daarna kwam elk chakra aan de beurt met een uitleg van wat de kleuren die hij zag, betekenden. Ik heb er veel aan gehad, het heeft me geholpen om te zien wat me uit het verleden heeft belast en niet onbelangrijk! hoe ik nu hiermee verder kan. 

-

De eerste ontmoeting met Eugène voelde gelijk warm en vertrouwd. Eugène tapt in enkele seconden in en de visualisaties en woorden die hij overbracht tijdens mijn reading waren helder en duidelijk. Super krachtig en mooi was deze sessie. Alles was zo duidelijk en helder. Hij doorziet precies de punten in dit leven waar aan gewerk mag worden. Mega powerfull en waardevol. 

-

Ik kijk via een spiegel en zie mijn spiegelbeeld...

Ik kijk via Eugène en zie veel meer mezelf...nu begrijp ik ik! (dit is geen schrijffout)

-

Het was heel bijzonder om mee te maken.het heeft voor mij enorm goed gedaan.mijn lichtje was bijna gedoofd maar door jullie aandacht en liefde straalt het weer.Dank dank.enne de universiteit is het nog niet maar wel mijn passie de modevakschool.ik heb al heel wat vrienden verteld over jullie hulp.Ze snappen er niet veel van maar zien dat ik weer straal.Lieve groet en super.

-

Ik vond de reading vooraf wel een beetje spannend, ondanks dat je natuurlijk wel uitgelegd hebt van te voren van wat hij gaat doen. Ik denk dat het een gezonde spanning is omdat je niet weet wat je van tevoren te horen gaat krijgen. Was een fijne en rustige reading, met zeer herkenbare signalen die hij constateerde.Hij legt alles goed uit wat die ziet en voelt in combinatie met jouw toevoeging.  Deze reading heb ik als heel fijn ervaren en zie het ook als een fundament voor de regressietherapie. Een start info die je gaat helpen in het vervolg van de therapie sessie.

-

Een bijzondere ervaring met de nodige herkenning. Heel fijn dat Eugène het advies gaf om de dictafoon aan te zetten. Thuis terug kunnen luisteren en overdenken. Blij met de Reading omdat er op bepaalde stukken verheldering en inzicht is gegeven door Eugène.

-

De reading was heel fijn, vanaf het begin beeld tot aan alle chakra's die zijn doorgenomen klopte het. waarbij er ook vragen werden gesteld of ik het herkende en vertelde ik waar het vandaan kwam. Hij sprak op een positieve toon dat ookal zit je in jezelf, je ook mag schijnen ongeacht wat andere denken want jij bent wie je bent. Dankjewel voor de reading! 

-

“Ik heb een reading bij Eugène gedaan om er achter te komen waar er wat dingen vastlopen. Mijn gedachten gingen alleen maar in hetzelfde rondje en daar kwam ik niet verder mee en door zijn blik op mij en mijn energie, werden dingen duidelijk. Het mooiste wat ik van hem meekreeg is dat alle stukjes van mijn gebroken hart aanwezig zijn: er is niks weg. En ik mag het in rust, samen met mijn kleine ik, op het mooiste plekje wat ik me kan voorstellen, lijmen. Dit beeld helpt me als ik me verdrietig en gebroken voel. De rust die Eugène uitstraalde tijdens de reading vond ik erg fijn. Hij was duidelijk en samenhangend in zijn woorden en zijn energie voelde erg vertrouwd. Een warme, hartelijke man en ik raad hem zeker aan om naar toe te gaan als daar de behoefte aan is.” 

-

De reading van ? Ik vond dat hij wel aardig goed aanvoelde hoe ik in m'n vel zat en vond hem ook sympathiek. De metafoor waar hij mee kwam (om een boerderij heenlopen en vast komen te zitten aan een paal) deed mij niet veel. Dat ik op een of andere manier vast zit/zat zag hij goed, maar was voor mij geen nieuw inzicht omdat ik daarmee naar je toe was gegaan. Hij heeft me verder ook niet tot nieuwe inzichten of gevoelens geinspireerd. Ja, ik moest huilen als onvermijdelijk gevolg van de grote empathie die jullie beiden uitstraalden  - altijd prettig maar uiteindelijk geen kunst.

-

Ik ben bij Ingrid en Eugène geweest voor therapie en daar werd mij gevraagd of Eugène mijn chackra’s mocht lezen( weet niet of dit zo heet?) Zonder mij te kennen is hij tot de kern gekomen en het heeft mij veel inzicht gegeven in de manier waarop ik leef. Ik kan hier zeker mee verder!

-

De Reading van Eugène was heel treffend. Hij kon precies benoemen waar mijn uitdagingen liggen en mijn kracht, zonder iets over mij te weten. Het voelt altijd wat gek als iemand dingen over je weet/ziet vanuit Helderziendheid, maar Eugène brengt het met veel liefde. Er klinkt geen enkel oordeel in de woorden die hij spreekt. Ik vond het heel fijn om via Eugène vanuit die laag informatie te krijgen. 

-

De chakra reading van Eugène lees ik nog wel eens terug. Ik vond het bijzonder dat ik me in veel aspecten herkende en dat heeft me ook aangezet hier wat mee te doen in het dagelijks leven. Tijdens de handoplegging voelde ik de positieve energie door mijn lijf stromen en merkte ik dat ik rustiger werd en dat de negatieve energie in mij minder werd. Verder luistert Eugène goed, is hij begripvol is en komt hij met goede adviezen.

-

Ik had laatst een reading met Eugène in combinatie met een regressie van Ingrid wat ik een zeer waardevolle combinatie vond. Eugène is erg intuitief en begaan. Ik voelde me veilig en geborgen. Hij nam zijn tijd en gaf me veel informatie. Er waren dingen die bevestigd werden en ook informatie wat ik nog niet wist of nooit stil bij had gestaan. Ik denk dat een losse reading met hem veel helderheid kan verschaffen, in combinatie met de regressie van Ingrid was het goud. Dan ga je ook meer aan de slag met bepaalde emoties en patronen. 

-

Mijn reading bij Eugène was een bijzondere spirituele ervaring. Ik was vooraf best gespannen maar ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak. Hij heeft me geholpen met het begrijpen van mijn emoties rondom mijn overleden vader. Hierdoor voelt alles een stukje lichter en veiliger. Sinds de reading voel ik namelijk geen zware energieën meer om mij heen. Ik weet dat ik altijd bij hem terecht kan, hij is zeer betrokken.

-

Mijn huis voelt weer veilig na de huisreiniging. Hij heeft ook mijn oudste dochter geholpen, ze heeft de tools gekregen om beter te leren omgaan met  haar waarnemingen.

-

De reading was een hele verhelderende en spirituele ervaring! Eugène heeft me geholpen om alle losse puzzelstukjes samen te voegen waardoor ik mezelf niet alleen beter begrijp, maar me ook begrepen voel. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn waarnemingen en in het pad dat ik ga bewandelen. Ook heb ik een oefening mee gekregen die mij heel erg helpt om te leren wat bij mijn energie hoort en wat niet. Om volledig in het hier en nu aanwezig te zijn. 

-

Door de huisreiniging voelt het thuis weer veilig, rustig en vredig. Sindsdien slaap ik als een roosje. Eugène is vriendelijk, warm en erg open.

-

Ik heb de reading van  als heel bijzonder ervaren. Zo treffend wat hij vertelde. Ik heb door deze reading meer inzicht gekregen in mijn proces, wat heel helpend is. Ik heb  ervaren als een empathisch man, die je in alle rust verteld wat hij waarneemt en je de ruimte geeft om antwoord te geven en/of vragen te stellen. Kortom, het was een fijne sessie in een rustige setting. Maar ik ben vooral dankbaar dat ik dit waardevolle moment heb mogen ervaren. 

-

De reading van Eugène? Ik vond dat hij wel aardig goed aanvoelde hoe ik in m'n vel zat en vond hem ook sympathiek. De metafoor waar hij mee kwam (om een boerderij heenlopen en vast komen te zitten aan een paal) deed mij niet veel. Dat ik op een of andere manier vast zit/zat zag hij goed, maar was voor mij geen nieuw inzicht omdat ik daarmee naar je toe was gegaan. Hij heeft me verder ook niet tot nieuwe inzichten of gevoelens geinspireerd. Ja, ik moest huilen als onvermijdelijk gevolg van de grote empathie die jullie beiden uitstraalden  - altijd prettig maar uiteindelijk geen kunst.

-

Eigenlijk was ik perplex, het klopte allemaal, het klopte hoe ik me voelde, wat ik heb meegemaakt. Het was verfrissend, een soort 😃😃booster en een bewijs dat ik niet gek ben, dat ik normaal ben”

-

Even een update na het bezoek van Eugène. Vrijdagavond voelde het lichter. Mijn zusje was erbij die nacht, omdat ik het toch nog wel spannend vond. Het huis voelt niet zo zwaar/beklemmend meer als eerst. Gisteren wilde ik het voor het eerst deze week toch wel weer alleen proberen. 

Ik voelde nog wel iets en de kamer was/voelde weer wat mistig. Uiteindelijk ben ik in slaap gevallen, alleen schrok ik vanochtend vroeg (rond 4:00) wakker omdat iemand mijn naam fluisterde😅. Ik heb direct om het christuslicht gevraagd (tip van Eugène) en op dat moment voelde ik wel een soort van rust en werd mijn hartslag wat trager.

-

Zelf was ik helemaal onbekend met een reading en was heel benieuwd hoe  het zou zien. Hij kwam met veel waar ik mijzelf in herkende en dat voelde als een bevestiging voor de weg die ik ingeslagen ben Met een open blik ga ik die verder bewandelen.

-

Ik heb de reading van Eugène als heel bijzonder ervaren, ik vind het bijzonder hoe hij in kan tunen op mijn energie en mijn chakra’s kan lezen en eigenlijk heel snel tot de kern komt op die manier. Hij  heeft mij inzicht gegeven vanuit bewust niveau maar ook vanuit onbewust niveau waar ik op leegloop, waar ik op aanga, waar ik op mag letten. Een stukje wat mijn pad is, wat ik mag volgen. De manier waarop hij dat doet, een stuk humor, metaforen of symbolisch maakt heel erg dat het blijft hangen, dus ik vind het een hele andere mooie manier en aanvullende manier op regressietherapie om inzicht te krijgen in mijn hele systeem op alle lagen.

-

Onlangs mijn allereerste reading gehad van Eugène, waarbij Ingrid aantekeningen maakte.Het was voor mij een nieuwe ervaring die goed is bevallen. Ook het lezen van de chakra's was erg interessant en heeft mij weer nieuwe inzichten opgeleverd.

-

Hoewel ik aanvankelijk wat sceptisch was over een reading ben ik erg blij met de reading door Eugène. Met veel respect en aandacht heeft  een beeld gegeven van welke energetische invloeden me hebben gebracht tot waar ik nu ben, wat me nu bepaalt en waar mogelijkheden zijn om verder te gaan. Hiermee heb ik handvatten en inzichten gekregen om nieuwe stappen te kunnen zetten. Waardevolle en liefdevolle inzichten die ik met bijv. een psycholoog nooit boven tafel had kunnen krijgen. Daarnaast was het meteen een prachtige opstap naar een sessie regressie-therapie door Ingrid. In die sessie konden we meteen concreter ingaan op aspecten die uit de reading kwamen. Een prachtige aanvulling op elkaar.


Ik heb het gevoel geprobeerd te tekenen, dat voelde beter😅. Dit was hoe het voelde in huis voor Eugène gekomen was. De rode pijlen staan eigenlijk voor alles wat "gevaarlijk" is (angsten, afwijzing, prikkels, pijn etc). Donkerblauwe cirkel staat voor mijn opgebouwde muur tegen die pijlen. Tegelijkertijd staat het ook voor mijn persoonlijke ruimte/huis (veilig).  Maar zoals te zien is die aan 1 kant "zwak" (o.a. door de behoefte om te verbinden) Daar is zij (de vrouw bij mij in huis was) doorheen gekomen. Omdat er toch een bepaalde herkenning bij elkaar is (beide gekwetst/beschadigd hart, dezelfde kleuren (herkenningspunten) etc. Dus dat voelt veilig en schept een “band”. Haar "kant" is dikker gekleurd omdat het onrustiger en niet van mij is, dus ik herken de kleuren wel en denk daarom van mij is. En in combinatie van de kleuren en de manier waarop zij zich om mij vastgeklampt heeft droeg ik haar eigenlijk mee met mij, zonder dat ik volledig bewust van was. Omdat ik in het dagelijkse leven beklemming als "veilige" verbinding ervaar, voelde dat voor mij dus niet raar of onveilig. Wel ergens als een last/zwaarte. Gezicht van mij staat op voor de helft op veilig/blij en andere kant onveilig/bang. Dit heb ik zo getekend omdat ik de verbinding als veilig herken en ervaar, maar ergens toch wel weet of voel dat dat  eigenlijk niet zo is. Gemengd gevoel dus — Haar gezicht is hoe ze zich voor het eerst toonde aan mij. Lichtgevende ogen.

-

Ik vond de lezing prettig en inzichtvol. Ik voelde me op m'n gemak en ik heb de dagen daarna nog veel eraan gedacht. Ik denk dat ik er vooral inzicht uit gehaald heb. Waarom ik me op een bepaalde manier voel, waar het eventueel vandaan kan komen. Ik heb het nog niet terug geluisterd maar ik ga het zeker nog eens terugluisteren en ik denk dat er dan zelfs nog meer dingen op hun plek vallen.

-

Het was erg bijzonder om Eugène te horen vertellen wat hij zag / voelde. De metaforen en de informatie waren erg herkenbaar! Ik kon bepaalde stukken van mezelf een plek geven en weet nu beter waar mijn aandacht naar uit mag gaan. 

-

Ik vond het een bijzondere ervaring om een reading te krijgen van Eugène. In het begin vond ik het een beetje spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Eugène begon de reading met een metafoor. Die kwam meteen binnen.. Kort gezegd, hij wist mij een heleboel te vertellen over mij en mijn verleden. Wat een bijzondere gave! Zijn reading heeft mij duidelijkheid gegeven, nieuwe doelen om aan te werken en vertrouwen voor mijn toekomst. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken. Samen met zijn vrouw Ingrid heb ik de reading als fijn en (op een positieve manier) intens ervaren. 

-

Op een woensdagochtend stapte ik bij Ingrid en Eugène binnen. Vanaf het eerste moment voelde dit goed. De openheid en het vertrouwen die zij me gaven, zorgde ervoor dat ik me kon openstellen. De chakra-reading was een voor mij nieuwe en bijzondere ervaring. Een mooie weergave van Eugène, die ik niet eerder had gezien, van mijn persoonlijkheid. Het raakte me en heeft me geïnteresseerd. Het voelde als een ‘warm bad’ met vernieuwde inzichten over mezelf. Dank je wel Ingrid en Eugène


Healing

Ik ben een aantal keren door Eugène behandeld. Ik was druk, had last van mijn onderrug en ook al een aantal maanden last van overgangsklachten. Door de behandelingen, die erg ontspannend waren, ging mijn rugpijn weg. Nu ik een aantal weken verder ben merk ik dat ik helemaal geen last meer heb gehad van opvliegers en zit ik lekker in mijn vel. Eugène is rustig en neemt echt de tijd voor je. Hij voelt wat er met je aan de hand is en kan de dingen goed plaatsen, waardoor je inzichten krijgt waar je mee aan de slag kunt gaan. 


Huisreinigingen

Voordat Eugène geweest was voelde het heel erg alsof er iemand in het huis was. Toen hij langs kwam en hij zich bezig had gehouden met de geesten/personen vertelde hij dat er meerdere personen waren op verschillende plekken en daar schrok ik wel een beetje van. Toen Eugène weg was voelde ik meteen rust in mijn kamer.

-

Mijn huis voelde altijd heel zwaar en beklemmend. Ik voelde me altijd heel erg bekeken en alsof iemand steeds zich aan mij vastklampte. Vooral in mijn slaapkamer had ik daar het meeste last van. Hierdoor voelde ik mij onveilig in mijn eigen huis. Eugène is toen langsgekomen en heeft contact gemaakt met de persoon die daar was. Hij heeft mij verteld wie het was, en wat er aan de hand was. Dit heeft hij ook voor mij opgeschreven.  Hij heeft mij ook goede tips gegeven.

-

Na het huisbezoek voelde mijn huis en vooral mijn kamer veel lichter en rustiger aan. Het beklemmende gevoel is weg.