Engelen 

www.mysticcircle.be                                Dinsdag 24 juli van 19.30 uur tot 21.30 uur. Deelnameprijs 25,- euro. 

Tijdens deze informatieve en creatieve workshop ‘Engelen, symboliek en mandala’s – een universele taal’ ontdek je de waarde van symboliek en mandala’s en kun je zelf een prachtige engelenmandala op groot formaat inkleuren uit de bijzondere reeks inspiratiekaarten van schrijfster/illustratrice Désirée Fasen. Désirée woont in België en komt voor deze gelegenheid naar de mandalatuin. Voor deze workshop is geen voorkennis vereist.

Graag inschrijven via mail info@mysticcircle.be of telefonisch op +32.476.575.535.

 

Individuele Mandalakaartlegging met engelenboodschap            Woensdag 25 juli op afspraak.  30,— euro / 25 min.

Op woensdag 25 juli is het mogelijk om op afspraak een individuele kaartlegging te laten doen door Desiree. Ben jij ook benieuwd waar je staat en welke richting je momenteel op gaat? Maak dan kennis met de bijzondere engelenkaarten van Désirée Fasen.  Tijdens een korte kaartlegging met de prachtige engelen-mandalakaarten, die zij intuïtief mocht ontvangen, krijg je een energetisch beeld waar je op dit moment staat op je spirituele pad.  Deze bijzondere kaarten hebben een directe uitwerking op je energiesysteem en brengen je aura in balans. De boodschap die zij je via de kaarten mag geven, zal je inspireren om de uitdagingen van de komende tijd het hoofd te bieden.  Kaartlegging 30 minuten – 25 euro. 

Nieuwsgierig? Reserveer dan snel je plaatsje via mail op info@mysticcircle.be of telefonisch op +32.476.575.535.