Do IN

www.inbalans-ermelo.nl

Do-In is een woord, dat uit het Japans komt en zoiets betekent als ‘stroming van energie’. Deze oefeningen zijn gebaseerd op strekkingen van de meridianen (energiebanen), oefeningen voor de buik, ademoefeningen en zelfmassage. Met deze oefeningen wek je energie op en breng je balans aan  tussen yin en yang. Dit is waar de traditionele oosterse geneeswijzen op zijn gebaseerd.

Deze oefeningen kunnen ervoor zorgen, dat de energie goed doorstroomt, dat je gezond blijft / wordt, dat je je kalm en comfortabel voelt en ze dragen bij aan lichaamsbewustzijn. Ze kunnen ook als voorbereiding dienen voor meditatie. Het is een manier voor meer gezondheid en energie voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring, flexibiliteit.

Het zijn eenvoudige oefeningen, waar ik jullie mee wil laten kennismaken, je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen.  Alle oefeningen krijg je op papier mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt. 

 

Trek makkelijk zittende kleding aan. Er is een beperkt aantal matjes, kussentjes en dekens, als je het zelf mee kunt  nemen, weten we zeker dat er genoeg zijn.

 

Dinsdag 17 juli 19.30 uur     Maandag 23 juli 19.30 uur  Maandag 30 juli 19.30 uur  Woensdag 8 augustus 19.30 uur

De lessen duren steeds ongeveer een uur, daarna drinken we samen een kopje thee.  Bij regen gaat de les door onder het afdak.  Kosten: € 10,00 per avond   Opgave bij: info@inbalans-ermelo.nl

 

IMG_0731
IMG_0730
IMG_0729
IMG_0725
IMG_0730
IMG_0734